Waterstraat 1 Slenaken
Boek Nu

Door ons aanbevolen

Vele gasten vragen vaak wat kunt u ons aanbevelen? Niks is zo moeilijk om gasten iets aan te bevelen. Immers, iedereen is anders! Uiteraard zijn er genoeg tips die reeds zeer gewaardeerd worden door de eerdere gasten. Dus bij deze.

Zo moet je echt langs de Gulp gaan wandelen. Auto laten staan bij SlenakerHof en dan direct langs de Gulp mee meanderen stroomafwaarts. De slijpsteen, die ontdekt is door een amateurarcheoloog in 1953 ligt in een klein bosgebiedje ten westen van ’t Roebelsbos, moeilijk te vinden, maar met wat tips kunt u er wel komen. De steen werd in het Neolithicum gebruikt voor het polijsten van vuurstenen bijlen.

Zo moet je echt langs de Geul gaan wandelen bij Cottessen. Auto parkeren bij Buitenlust en dan dwars door de boomgaarden en weilanden naar de Geul. De 330 jaar oude Heimansgroeve bekijken (het oudste stukje Nederland boven de grond!) en langs de Schotse Hooglanders die daar `s zomers grazen. Wandelen is hier een feest. Elk vergezicht is weer een andere foto, iets dat nooit verveelt.

Een andere tip is heerlijk met de auto een stuk van de Mergelland route rijden. Zo ontdekt u Zuid Limburg weer op een andere manier en komt u op vele mooie plekken.

Heerlijk koetsje durch ’t Heuvelland met elektrisch aangedreven nostalgie, In een dag het Limburgse Heuvelland verkennen op een een bijzonder stijlvolle MEIJS Motorman™ elektrische bromfiets (25km/h). Geruisloos cruise je moeiteloos door de heuvels. 100% elektrisch én milieuvriendelijk. Wij hebben een prachtige route uitgezet met uiteraard een heerlijke lunchplek.

Sportief de Loorberg beklimmen en de Eyserbosweg of wat dacht u van de Keuteberg. U kunt ook de hele Amstel Gold Race rijden. Nu is het mogelijk om 365 dagen per jaar de Amstel Gold Race te fietsen. Er zijn 3 verschillende lussen uitgepijld. Al deze 3 lussen samen vormen het parcours van de Amstel Gold Race wedstrijd. Het is dus mogelijk om het gehele parcours ineens te fietsen, maar ook het fietsen van een losse lus is mogelijk. Durf je het aan?

Aken, Maastricht en Luik mogen niet ontbreken op het programma van onze gasten. Drie historische steden die de moeite waard zijn. Hetzelfde geldt voor het American Cemetery in Margraten. Daar ben je wel even stil van, indrukwekkend!

En wat we ook aanbevelen: doe nou eens even helemaal niks. Geniet van de wellness in huis, alleen toegankelijk vanaf 16 jaar, ervaar de weldaad en rust in optima forma. Heerlijk toch in deze drukke tijden?