Waterstraat 1 Slenaken
Boek Nu

Informatie
Home > Informatie

Tijdens onze wintersluiting zijn we telefonisch of per email bereikbaar, neem gerust contact met ons op.

SlenakerHof is dagelijks geopend van 14 april t/m 5 november. In de maand november uitsluitend in het weekend open van vrijdag tot zondag. In december dagelijks open van vrijdag 15 december tot zondag 7 januari. Voor groepen zijn op aanvraag data mogelijk tijdens de wintersluiting. Half Pension (diner) wordt u aangeboden bij restaurant de Boswachter en restaurant ’t Stegelke. Maandag en dinsdag rustdag ’t Stegelke, woensdag en donderdag rustdag de Boswachter.

Het is mogelijk om online te reserveren of via e-mail: info@slenakerhof.nl  of bel: +31 43 457 3377

Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar. Op de dag van vertrek kunt u tot 10.30 uur van de kamer gebruik maken.

Roken op al onze kamers en appartementen is niet toegestaan.

Contant | P.I.N. | Per bank vooraf, wij accepteren geen creditcards.

Hotel Appartementen SlenakerHof beschikt over diverse type kamers en appartementen. Het ontbijt serveren wij in onze sfeervolle ontbijtgelegenheid. Zwembad, whirlpool en sauna (alleen toegankelijk vanaf 16 jaar) zijn op aanvraag. Tevens is er een lift aanwezig, standaard kamers zijn uitsluitend per trap te bereiken. Eigen parkeergelegenheid voor het hotel en aan de overkant van de straat grote openbare gratis parkeerplaats en een afsluitbare fietsenstalling. Alle kamers|appartementen zijn recentelijk gerenoveerd met een houten vloer en sfeervolle kleuren.

Wij streven ernaar om alle reserveringen schriftelijk of per e-mail te bevestigen. Bij alle reserveringen die schriftelijk worden bevestigd, kan er een annuleringsverzekering worden afgesloten. De kosten hiervoor bedragen 5% van de gehele reserveringssom.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief € 2,00 gemeentelijke heffingen per persoon per dag.

Huisdieren zijn toegestaan, echter niet in de ontbijtgelegenheid tijdens het ontbijt. Prijs € 10,- per dag met een max. van € 40,- per week. Maximaal 1 per kamer|appartement.

Uitgebreid vers en gevarieerd ontbijtbuffet tussen 08.00 uur en 10.00 uur (vanaf oktober tot december tussen 08.30 en 10.00 uur) in de sfeervolle ontbijtruimte, waardering van onze gasten 9.4 bij booking en zoover.

Het keuze diner bestaat uit: soep, hoofdgerecht van vis of vlees en thee of koffie of klein dessert na. Op woensdag en donderdag is bij de Boswachter geen diner mogelijk, dan bieden wij dit aan bij restaurant steakhouse ’t Stegelke.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarde Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Mocht u naar aanleiding van deze info nog vragen hebben of toelichting wensen, dan staan wij u graag te woord. Telefoon 043 457 3377 of e-mail.