Waterstraat 1 Slenaken
Boek Nu

Informatie
Home > Informatie

Tijdens onze wintersluiting zijn we dagelijks, 7 dagen per week telefonisch of per email bereikbaar, neem gerust contact met ons op. Controleer beschikbaarheid op de homepage www.slenakerhof.nl of bel 043 4573377

SlenakerHof is dagelijks geopend van 12 april t/m 4 november. In de maand november uitsluitend in het weekend open van vrijdag tot zondag, 9 – 11, 16 – 18, 23 – 25, 30 – 2 december. In december de weekenden  30 november tot 2 december en 7 – 9 en dagelijks open van vrijdag 14 december tot zondag 6 januari. Voor groepen zijn op aanvraag data mogelijk tijdens de wintersluiting. Half Pension (diner) wordt u aangeboden bij restaurant de Boswachter en restaurant ’t Stegelke. Maandag en dinsdag rustdag ’t Stegelke, woensdag en donderdag rustdag de Boswachter.

Het is mogelijk om online te reserveren of via e-mail: info@slenakerhof.nl  of bel: +31 43 457 3377

Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar. Op de dag van vertrek kunt u tot 10.30 uur van de kamer gebruik maken.

Roken op al onze kamers en appartementen is niet toegestaan.

Contant | P.I.N. | Per bank vooraf, wij accepteren geen creditcards.

Hotel Appartementen SlenakerHof beschikt over diverse type kamers, suites en appartementen. Het ontbijt serveren wij in onze sfeervolle ontbijtgelegenheid. Zwembad, whirlpool en sauna zijn op aanvraag tussen 09.00 – 21.00 uur. Om u én anderen een zo aangenaam mogelijk verblijf te laten beleven attenderen wij u erop om verantwoord gebruik te maken van de faciliteiten. Bij vragen staan wij voor u klaar.  Wellness van SlenakerHof is toegankelijk voor hotelgasten vanaf 16 jaar. Tevens is er een lift aanwezig, standaard kamers zijn uitsluitend per trap te bereiken. Eigen parkeergelegenheid voor het hotel en aan de overkant van de straat grote openbare gratis parkeerplaats en een afsluitbare fietsenstalling. Alle kamers|appartementen zijn recentelijk gerenoveerd met een houten vloer en sfeervolle kleuren.

Wij streven ernaar om alle reserveringen schriftelijk of per e-mail te bevestigen. Bij alle reserveringen die schriftelijk worden bevestigd, kan er een annuleringsverzekering worden afgesloten. De kosten hiervoor bedragen 5% van de gehele reserveringssom.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief € 2,00 gemeentelijke heffingen per persoon per dag.

Alle kamers zijn met de trap of lift bereikbaar, behalve de standaard kamers, deze zijn enkel met de trap bereikbaar en liggen op de 1ste etage.

Huisdieren zijn toegestaan, echter niet tijdens het ontbijt. Prijs € 10,- per dag met een max. van € 40,- per week. Maximaal 1 per kamer|appartement.

Uitgebreid vers en gevarieerd ontbijtbuffet tussen 08.00 uur en 10.00 uur (vanaf oktober tot december tussen 08.30 uur en 10.00 uur) in de sfeervolle ontbijtruimte, waardering van onze gasten 9.5 bij booking en 9.5 bij zoover.

Het keuze diner bestaat uit: soep, hoofdgerecht van vis of vlees en thee of koffie of klein dessert na. Mogelijk bij restaurant de Boswachter van vrijdag tot dinsdag en bij restaurant het Stegelke mogelijk van woensdag tot zondag.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarde Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Mocht u naar aanleiding van deze info nog vragen hebben of toelichting wensen, dan staan wij u graag te woord. Telefoon 043 457 3377 of e-mail.