Waterstraat 1 Slenaken
Boek Nu

Ontbijt

.....voor liefhebbers van een uitgebreid en gevarieerd gezond ontbijtbuffet

 

Een luxe ontbijt in het prachtige Slenaken

In alle rust en ontspanning genieten van een overheerlijk ontbijt in Slenaken, het moet zo ongeveer de mooiste manier zijn om de dag te starten. Gelegen in het hart van het Heuvelland, is Hotel SlenakerHof dan ook de perfecte locatie voor liefhebbers van een uitgebreid en gevarieerd gezond ontbijtbuffet. De nieuwe, stijlvolle ontbijtruimte is niet alleen warm en stijlvol ingericht, bovendien een ware oase van rust.

Exquise producten

Natuurlijk staat er elke ochtend een breed assortiment aan klassiekers zoals ontbijtkoeken, brood, broodjes, beleg, verse fruitsalade, boerenyoghurt en tal van andere verwennerijen voor u klaar. Bij een luxe ontbijt in Slenaken horen echter ook meer exquise producten zoals een lekkere ambachtelijke ham en andere lekkernijen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een heerlijk eitje, op verschillende manieren bereid.

De verschillende dranken zoals koffie, thee van Blanche Dael en diverse vruchtensappen zorgen dan weer voor een perfecte aanvulling op het uitgebreide ontbijtbuffet. Ook hier is er voldoende keuze voorzien voor ieders voorkeur.

Glimlach

Heerlijke gerechten en een inspirerende, rustgevende omgeving zijn natuurlijk al grote troeven. Toch is een warme glimlach van Stefan of Diane onontbeerlijk om van uw ontbijt in Slenaken een ware ervaring te maken. Zij staan elke ochtend opnieuw paraat om uw ontbijt te verzorgen. Een vriendelijk woordje, een stralende lach en een niet-aflatende inzet om uw wensen te realiseren, dat zijn de middelen die hier elke dag voor worden ingezet. Bekroond met mooie reviews, namelijk op booking.com 9.4 en bij zoover 9.5 TripAdvisor certificaat van uitmuntendheid.

U en uw viervoeter zijn welkom in ons hotel. Wij vragen echter wel om hem buiten de ontbijtruimte te houden.

Ook voor bezoekers van buitenaf

Niet alleen hotelgasten kunnen genieten van dit uitgebreide verse ontbijt, de deur staat ook open voor bezoekers van buitenaf, graag reserveren vooraf. Prijs € 13,50 p.p. Dagelijks van 8.00 uur tot 10.00 uur en in de winterperiode vanaf 8.30 uur.